Millors blogs de 4t de la ESO

6 de març de 2010
Al puntuar els blogs me basat en la originalitat de la plantilla, la posició dels gadgets (que no estiguin mal colocats o simplement que facin formes rares o algo semblant), els videos (retallar-los a la mida de la plantilla perquè no sobresortin) la lletra si era llegible o no, la quantitat de comentaris realitzats i la realització d'aquests, les TASQUES que es tenien que haver fet (comentar l'enquesta i posar els resultats, posar el video de presentació, posar el logo, posar pàgines relacionades, posar informació sobre el hobbie, etc.)

Per començar posaré els blogs que m'han agradat dintre del que cap (ja que no tothom ha fet el que he comentat abans) dels 3 grups d'informàtica. El A, el B i el D.

Del grup A el blog que m'ha agradat més a set el de la Judith Vidal. Comentar que la persona que l'ha ajudada he set jo (no és broma XD). La plantilla que ha escollit m'agrada bastant, també ha posat molta informació acosta del seu hobbie, el logo és original i ha realitzat les tasques que es tenien que realitzar.

Del grup B el blog que m'ha agradat més a set el de la Laia Codines. La foto que ha posat principal pel blog m'ha agradat molt, i el logo també; ha posat força informació del cinema encara que la plantilla no em convenç gaire.

Del grup D m'ha costat una mica, però el que més m'ha agradat a set el de la Gemma Quer. La plantilla no està del tot malament, encara que pel hobbie no crec que lligui massa. El video de presentació es tenia que haver retallat una mica, però ha posat molta informació sobre el patinatge.

Un cop acabades les crítiques, vull dir que com he dit abans, m'he decantat per el blog que tingues tot allò que he esmentat al principi d'aquesta entrada, encara que no tots ho tinguesin, però que tinguesin LA MAJOR PART feta. Altres blogs que també m'han agradat han sigut: del Eduard Serrà, de l'Oscar Solanes, del Didac Sans, del Sergi Ribes, de l'Ariadna Triquell o de la Digna Gros.

1 comentaris:

Laia ha dit...

Merci pel teu comentari sobre el meu blog, com a un dels millors blogs! un peto
A mi també m'agrada molt el teu, és nota que està treballat

Publica un comentari a l'entrada