Comentant el vídeo

1 de març del 2010
Holaa a tothom!

Bueno, si que havia posat que ja havia penjat el vídeo, però ara explicaré una mica de què va i què he volgut expressar.

La veritat es que de costar-me de com fer el vídeo perquè expreses el meu missatge de la lectura, vaig agafar uns quants gèneres, tot remarcant-los amb títols i amb la veu. Desprès de cada gènere he posat una foto representant aquell gènere. Per exemple al primer he posat Terror (noi que sembla molt espantat), Romanticisme (parella de nois besant-se), Aventura (noi que surt fent algun esport), Ficció (semblen com dos mags),  Comedia (noia rient), Històric (una casa vella). Al final poso el logo oficial del blog i la URL.
No volia complicar-me molt la vida, així que crec que és un missatge directe, senzill i montat de forma original. Sobre la música he triat una que sigui emocionant, forta, que quan la sentis t'impacti, i crec que és l'adequada, ja que per mi la lectura és un tema seriós. També comentar el color que he triat. Com he dit abans, per mi és un tema seriós i un dels colors que crec que ho reflecteix millor és el negre, així que he procurat que totes les fotos i els fondos siguin foscos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nuria!
no se que passa però no puc veure el teu video.
Ja u provaré a casa.
Espero que estigui bé : )
Un petó!

Núria ha dit...

Hola Alicia! Ja l'has pogut veure? Espero que si :)

Als ordinadors d'aquí l'optativa alguns no porten instalat el programa necessari per veure els videos de youtube, així que si a casa teva els pots veure segurisim que podràs veure el meu jeje.

ereea. ha dit...

Molt bon bloog i molt bon videeo!:)

Publica un comentari a l'entrada

Photobucket