ROCA publica: EL FENÓMENO CREPÚSCULO

10 de març del 2010
Noticia treta de Juvenil Romántica


El fenómeno crepúsculo

Fecha de publicación: 22 de marzo de 2010
Número de páginas: 176
Traducción: Carol Isern

¿Eres fan de la serie Crepúsculo?

Ve más allá y adéntrate en el mundo creado por Stephanie Meyer.

Descubre los secretos que esconde la historia y explora los entresijos de tus personajes favoritos. Cómo y en quién se inspiró la autora. Qué la llevó a escoger los escenarios que aparecen en las novelas y los lugares que visitan los protagonistas.
… Y lo que todavía no se sabe de la serie.

¿Sabes cómo se rodó la película? ¿Y cómo se hizo el casting de actores?

Y además, una entrevista en exclusiva con Stephanie Meyer.

¡¡ATENCIÓ!!

Això és el que m'he dit jo quan de sobte he vist que les gràfiques del meu blog no es veien. Pero alto, que problema meu no és. No es solament a mi a qui li passa, a altres companys meus també, així que no us espanteu, que les imatges si que hi són, l'únic es que per un motiu X no es veuen. Si puc intentare averiguar perquè passa això.

només era per dir-vos això, gràcies per la vostra atenció :D

Millors blogs de 4t de la ESO

6 de març del 2010
Al puntuar els blogs me basat en la originalitat de la plantilla, la posició dels gadgets (que no estiguin mal colocats o simplement que facin formes rares o algo semblant), els videos (retallar-los a la mida de la plantilla perquè no sobresortin) la lletra si era llegible o no, la quantitat de comentaris realitzats i la realització d'aquests, les TASQUES que es tenien que haver fet (comentar l'enquesta i posar els resultats, posar el video de presentació, posar el logo, posar pàgines relacionades, posar informació sobre el hobbie, etc.)

Per començar posaré els blogs que m'han agradat dintre del que cap (ja que no tothom ha fet el que he comentat abans) dels 3 grups d'informàtica. El A, el B i el D.

Del grup A el blog que m'ha agradat més a set el de la Judith Vidal. Comentar que la persona que l'ha ajudada he set jo (no és broma XD). La plantilla que ha escollit m'agrada bastant, també ha posat molta informació acosta del seu hobbie, el logo és original i ha realitzat les tasques que es tenien que realitzar.

Del grup B el blog que m'ha agradat més a set el de la Laia Codines. La foto que ha posat principal pel blog m'ha agradat molt, i el logo també; ha posat força informació del cinema encara que la plantilla no em convenç gaire.

Del grup D m'ha costat una mica, però el que més m'ha agradat a set el de la Gemma Quer. La plantilla no està del tot malament, encara que pel hobbie no crec que lligui massa. El video de presentació es tenia que haver retallat una mica, però ha posat molta informació sobre el patinatge.

Un cop acabades les crítiques, vull dir que com he dit abans, m'he decantat per el blog que tingues tot allò que he esmentat al principi d'aquesta entrada, encara que no tots ho tinguesin, però que tinguesin LA MAJOR PART feta. Altres blogs que també m'han agradat han sigut: del Eduard Serrà, de l'Oscar Solanes, del Didac Sans, del Sergi Ribes, de l'Ariadna Triquell o de la Digna Gros.

DESPEDIDA, DE CLAUDIA GREY

Noticia Treta de Juvenil Romántica


Llegará el 21 de mayo, lo último de la colección ELLAS de editorial Montena (RHM). Si ya disfrutasteis con sus anteriores títulos, no podéis perderos DESPEDIDA, en el que recorreréis un emocionante viaje marcado por la pasión y el peligro, más cerca que nunca, con vuestros personajes favoritos.

Estate atento a nuestras últimas noticias y descubre mucho, mucho más sobre esta increíble saga. Conviértete en el espectador que lo ve y oye todo, resiste las ganas de introducirte en la historia y palpitar con Bianca y Lucas pero, sobre todo, anímalos en su aventura. ¡Tú puedes hacerlo!


Mientras esperamos..., os recordamos que Claudia Gray, creadora del internado de Medianoche, vendrá en persona a España y FIRMARÁ libros en Madrid el segundo fin de semana para la Feria del libro!!!!! No dejéis pasar esta oportunidad porque, los que quieran, podrán venir con JR para compartir este acontecimiento entre todos los fans.

¡Preparad esas frases chulas! ¡Vuestros deseos más profundos! ¡Y una gran pancarta! ¡Va a llegar el momento, para volverse loco de diversión y demostrar cuanto nos gusta leer JR!


SINOPSIS DE DESPEDIDA

Bianca ya forma parte de la Cruz Negra, la organización mundial de cazadores de vampiros, y bajo la tutela de Kate y Eduardo, se entrena con disciplina militar. Ninguno de sus compañeros conoce su verdadero origen y, en algunas ocasiones, esconder sus poderes sobrenaturales no le resulta nada fácil. Por suerte, Bianca cuenta con el apoyo incondicional de Lucas, aunque lo cierto es que le gustaría pasar mucho más tiempo con él. Las cosas se complican cuando Bianca descubre que Kate y Eduardo han capturado a Balthazar y se disponen a torturarlo para obtener información acerca de Charity. Muy afectada por la noticia, Bianca siente que no puede mantenerse al margen, pero sabe que ayudar a su amigo supondría infringir todas las normas de la Cruz Negra...

Comentant el vídeo

1 de març del 2010
Holaa a tothom!

Bueno, si que havia posat que ja havia penjat el vídeo, però ara explicaré una mica de què va i què he volgut expressar.

La veritat es que de costar-me de com fer el vídeo perquè expreses el meu missatge de la lectura, vaig agafar uns quants gèneres, tot remarcant-los amb títols i amb la veu. Desprès de cada gènere he posat una foto representant aquell gènere. Per exemple al primer he posat Terror (noi que sembla molt espantat), Romanticisme (parella de nois besant-se), Aventura (noi que surt fent algun esport), Ficció (semblen com dos mags),  Comedia (noia rient), Històric (una casa vella). Al final poso el logo oficial del blog i la URL.
No volia complicar-me molt la vida, així que crec que és un missatge directe, senzill i montat de forma original. Sobre la música he triat una que sigui emocionant, forta, que quan la sentis t'impacti, i crec que és l'adequada, ja que per mi la lectura és un tema seriós. També comentar el color que he triat. Com he dit abans, per mi és un tema seriós i un dels colors que crec que ho reflecteix millor és el negre, així que he procurat que totes les fotos i els fondos siguin foscos.
Photobucket