Presentació Blog

22 de febrer del 2010
Benvinguts al meu blog. L'he titulat El món de la lectura, ja que crec que és un títol que simplifica molt el meu hobbie. Primerament us posaré una mica d'informació sobre la lectura, i pàgines web on consultar i comprar llibres.


La lectura és l'acte de desxifrar i atribuir un sentit a un text escrit. El propòsit pot ser informatiu o de lleure (literatura) i pot combinar-se amb altres actes com la visualització d'imatges (gràfics en una explicació o en un document multimèdia, per exemple). L'alfabetisme és la capacitat de llegir i un dels objectius primordials per al desenevolupament cultural de la persona, si bé molts autors distingeixen la simple capacitat de relacionar so i grafia (lectura mecànica) de la d'entendre allò llegit (comprensió lectora) i parlen per tant d'analfabets funcionals els qui només poden accedir al primer tipus de lectura. L'aprenentatge correcte de la lectura per evitar aquest analfabetisme és un dels fins de l'educació primària. Moltes persones avui en dia (sobretot joves) no llegeixen, o perquè no tenen temps o perquè creuen que és una pèrdua de temps i hi han coses més interessants a fer.

Llista de pàgines per consultar llibres:
Pàgina Web per comprar Llibres On-Line:






També us deixo aquesta pàgina que és diu aNobii. És una xarxa social adreçada a amants dels llibres a tot el món. La idea darrere d'aNobii és simple: crear una plataforma en línia per als àvids lectors per compartir comentaris, recomanacions, i més important de tot, trobar altres amants dels llibres amb un gust semblant.
Us deixo el meu 'canal' perquè pogueu veure uns quants dels llibres que llegeixo (Els mangues que m'he llegit no estan tots, falten molts):  http://www.anobii.com/chi29sakura/books

4 comentaris:

judith vidal ha dit...

carinyooo!!
doncs dir-te que el teu blog es el millor de tots i que moltisimes gràcies per ajudar-me tant en la elaboració del meu blog! estas tenint una paciencia tremenda am joo!!
gràcies x tot
fare el que sigui x recompersar-t'ho
un petonas!
muaaa*

Núria ha dit...

Hola judith!! Iaii quina emoció ets la primera que em comenta XD!
Tranquil·la dona, jo t'ajudo amb tot el que pugui :D

Ostii! El millor de tots diu! Nose nose jo eh... XD
No fa falta que m'ho recompensis :P
Bueno, ja ens veurem pel msn o el dilluns al insti!

Un petó i una abraçada!

judith vidal ha dit...

Uappa!! el millor de tots amb diferència
es nota que se't dona bé fer blogs!!
venga doncs ens veiem dilluns que no et conectes gairebé mai per msn
un petonet!

Ariadna ha dit...

Hola Núria vec que tens un blog que està molt treballat! FELICITAAATS!

Publica un comentari a l'entrada

Photobucket