El Manga: Part 2

25 de febrer de 2010
Uis perdoneu pel retard, es que tenia molta feina i al final no vaig tenir temps de fer-ho jeje.
Bueno aquí va la segona part d'aquesta explicació i recull d'informació d'internet.

A continuació us deixaré com he esmentat a la entrada anterior un seguit d'enllaços de botigues per comprar manga, les editorials a España, i blogs i foros per enterarte més.

Com heu pogut comprovar, de botigues de manga n'hi han molt poques, i de les poques que hi han aquesta és una de les més 'conegudes' que estan especialitzades en manga i anime. És diu Norma Comics, a Barcelona també hi és, i és la més gran que hi ha aquí a Catalunya, però com que estem a Lleida us deixo el enllaç al blog del d'aquí de Lleida.

Per una altra part, de editorials n'hi han moltes, però només posaré les més conegudes. Cada editorial té els seus apartats especialitzats en un tipus de gènere diferent (els gèneres de manga els he comentat aquí) Estan enllaçades a la seva pàgina corresponent.

Per acabar, us deixo una altra llista però aquesta vegada de blogs i de foros per si hi voleu donar un vistaso:

També teniu aquesta web que es dedica a penjar els mangues amb scans, així que si no t'has llegit el manga el pots llegir On-Line i si t'agrada te'l pots comprar :D (AVISO: NO TOTS ELS MANGUES ESTAN COMPLERTS, SI ES AIXÍ TINDREU QUE ESPERAR LÓGICAMENT A QUE EL QUE HO TRADUEIXI I PUJI ELS ESCANS HO VAJI PUJANT.)

 De moment aquí acaba la explicació, però si teniu qualsevol dubte no dubteu en deixar-me un comentari ^^

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada